Over ons

Module Homes

hoofdactiviteit om modulaire hutten te leveren voor kampeerplaatsen, voor particulieren klanten en zakelijke entiteiten.

We zijn erg blij dat we de mogelijkheid hebben om voor België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg, zeer hoge kwaliteit en tegen de beste prijzen hot tubs, kampeerhutten, barbecues, houten hutten, garages, veel verschillende modellen sauna’s aan te bieden.

Elke week zullen we voor onze klanten nieuwe producten aanbieden.

Door de situatie in de wereld zijn de houtprijzen vorige jaar erg gestegen. Maar we proberen de prijzen van onze winkels zo te beheren dat ze niet veel groeien.

Bedrijfsmodule Woningen geregistreerd in Belgie en leverende artikelen bij de klant plaats, indien er 24 tons exportvrachtwagen kan rijden. Exporttrucks hebben geen lift of kraan, daarom dragen we die klanten om het lossen van lading te organiseren. Voor een aparte prijs kunnen we de levering regelen via een terminaal met liftoptie.

Al onze producten maken we op maat.

Onze prductie bevindt zich in de Baltische staten.

Productie tijd:

Bubbelbaden 1-4 weken
Sauna’s, kampeercabines, grillcamins 2-5 weken
houten huizen, garages, 4-8 weken

via onze website kunt u alle onze producten personaliseren naar eigen smaak vb. kleuren van de dak,soort hout,of led lichtjes enzovoort ..

u vind al deze informatie in onze website

Module Homes

TVA –  BE 0536170468

Faunastraat 26
8900 Ieper
Belgium

+32 484 416120

ventes@moi-en-bois-benelux.fr

Belangrijke link

Verkoopvoorwaarden